Joves del Centre Obert premiats per un Rap contra la discriminació

El dilluns 13 de Febrer, una representació del grup del joves de la Plataforma Social dels Salesians a Martí-Codolar, concretament del projecte Centre Obert, van recollir la menció especial del concurs de “Hip hop per la pau”, organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

Iniciatives com aquestes serveixen per a que els joves dels centres educatius prenguin consciència de tot allò que els envolta en relació  a conductes discriminatòries. Acceptant la diversitat, treballant per a la inclusió, actuant de manera conjunta, sent tolerant a les diferències, aquests joves podran ser impulsors de futurs canvis de la nostra societat.

L’entrega de Premis a les diferents entitats va ser un acte molt familiar, en el quan van assistir-hi una cinquantena de persones entre professors, alumnes i el membre jurat del concurs. Les altres entitats premiades han estat: Fedelatina Federación de Entidades Latinoamericanas de Cataluña, IES Lauro Les Franqueses, IES Lluís Peguera de Manresa, Manyanet Molins de Rei i Fàbrica Jove Salt.

  

Text extret de la pàgina web dels Salesians