Fundació Catalunya La Pedrera fa el lliurament dels diplomes per les beques escolars

La Fundació Catalunya La Pedrera va lliurar el passat dilluns 26 de Juny els diplomes als 289 nois i noies que s’han acollit al programa Beques escolars i universitàries durant el curs 2016-17. Aquests infants i joves han pogut millorar la seva formació gràcies a les ajudes proporcionades per la Fundació Catalunya La Pedrera.

El passat dilluns 26 de Juny vam anar a recollir, juntament amb els seus familiars, els diplomes d’aquesta beca. Aquest acte va ser un moment de reconeixement del treball realitzat durant aquest curs escolar pels nois i noies del Centre Obert que han rebut la beca. 7 nois i noies del Centre Obert han pogut gaudir d’aquestes beques escolar que els hi ha permès poder superar amb èxit el curs escolar.

A més, en Fran Viedma, secretari de les Plataformes d’Educació Social dels Salesians, va fer un discurs sobre la importància de l’educació dels nostres infants i joves. Ens va animar, tant als educadors/es, famílies i nens i joves, a continuar vetllant per l’educació dels infants i joves.

La transformació social comença per l’educació dels més petits i aquestes beques han permès que els nostres nois i noies puguin gaudir de l’educació.