263 infants i joves de l’Obra de Marti Codolar apadrinats en la Campanya de Reis

Per Joan Codina i Laura Baños

L’Obra de Martí-Codolar s’ha implicat a fons amb la Campanya de Reis 2019. S’han repartit 263 regals que han estat apadrinats per 348 padrins i padrines. Això indica el grau d’interès de moltes famílies per fer arribar regals de qualitat als infants del Centre Obert i de les famílies acollides a la hostatgeria, així com també als adolescents dels diferents programes de formació del Centre Juvenil. Posem de relleu una resposta tan positiva, així com la de voluntaris que han col·laborat en tota l’organització i execució de la Campanya.

Aquesta campanya consisteix en que durant el mes de novembre els infants i joves de l’Obra Martí Codolar escriuen la carta als Reis Mags. En aquesta carta demanen dos regals: un de diversió i un de necessitat. A continuació, aquesta carta se li envia als padrins, els quals s’encarreguen d’anar a comprar els regals i portar-los al nostre centre.

Finalment, al matí dia 5 de Gener, es va escenificar l’arribada dels Reis Mags i es va fer el repartiment de regals als infants de les famílies acollides a la hostatgeria. Va ser un acte molt ben preparat, que els nens, nenes i pares van viure amb molt il·lusió i agraïment.

En definitiva, la Campanya de Reis d’aquest any ha estat tot un èxit, ja que hem arribat a 263 infants i joves amb regals, una xifra rècord en els anys que portem realitzant aquesta Campanya. Per això, només podem donar les gràcies a totes aquelles persones que han participat d’alguna manera en la campanya: padrins i padrines, organització, reis, patges o amb col·laboració econòmica.

Esperem superar el record l’any vinent i poder continuar treballant per a que “els últims, siguin els primers”.